• ΔΕΥΤΕΡΑ

  Κλειστά

 • ΤΡΙΤΗ

  9.00πμ-14.00μμ - 17.00πμ-21.00μμ

 • ΤΕΤΑΡΤΗ

  9.00πμ - 14.00μμ

 • ΠΕΜΠΤΗ

  9.00πμ-14.00μμ - 17.00πμ-21.00μμ

 • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

  9.00πμ-14.00μμ - 17.00πμ-21.00μμ

 • ΣΑΒΒΑΤΟ

  9.00πμ - 17.00μμ

 • ΚΥΡΙΑΚΗ

  Κλειστά

Make it

About Us

History

Η ΙΔΕΑ

Η ιδέα του κομμώσεις «Κική» ξεκίνησε με σκοπό να δημιουργηθεί ένας πολυχώρος που θα παρέχει το σύνολο των υπηρεσιών ομορφιάς με υψηλά στάνταρ και εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και η εξυπηρέτηση των πελατών να είναι ξεχωριστή. Γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχει ενιαίος χώρος αναμονής και για τους τρεις διαφορετικούς χώρους hair designer private services nail spa tatoo…ώστε να υπάρχει άμεση εξυπηρέτηση στο ραντεβού.

Η φροντίδα των μαλλιών είναι για μένα σαν μια  ιεροτελεστία.

Προϋποθέτει αφιέρωση προσοχή γνώση και τέχνη.
η μύηση στα μυστικά της ομορφιάς και λάμψης των μαλλιών μέσα από την φροντίδα της υγείας τους είναι αυτό που πραγματικά προσφέρουμε στο κομμωτήριο μας….είναι το μότο της Κικής Τζήμα που αναμετράται επιτυχώς με κάθε κομμωτική πρόκληση τα τελευταία  25 χρονιά.

Μια από τις προτεραιότητες μας είναι να αποτελεί το κομμωτήριο μας ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον για τους πελάτες μας αλλά και για τους ανθρώπους που εργάζονται εδώ. Η

 αγάπη για την κομμωτική τέχνη η τεχνογνωσία η εμπειρία και ο επαγγελματισμός είναι τα χαρακτηριστικά  που κάνουν το κομμωτήριο μας να ξεχωρίζει και το σταθερό και όλο αυξανόμενο πελατολόγιο μας να μας εμπιστεύεται

Το Κομμωτήριο

Στο φιλόξενο και σύγχρονο χώρο του κομμωτηρίου μας θα απολαύσετε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ενώ ταυτόχρονα θα κάνετε ένα  ευχάριστο και χαλαρωτικό διάλειμμα από τους ρυθμούς της καθημερινότητας
παρακολουθώντας συστηματικά τις σύγχρονες τάσεις και πρακτικές και συμμετέχοντας σε διεθνή σεμινάρια σας φέρνουμε όλες τις νέες τάσεις της μόδας καθώς και τις τεχνικές και υπηρεσίες που εφαρμόζονται σε διεθνές επίπεδο.
παρακολουθούμε σεμινάρια για να διευρύνουμε τις γνώσεις μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό …όλα με στόχο την συνεχή μας βελτίωση.
μια διαδικασία δια βίου μάθησης που δεν τελειώνει ποτέ !!!

γνώση - εμπειρία - υψηλή ποιοτητα

Γνώση, εμπειρία, υψηλή ποιοτητα, ενημερωση, εξειδικευση, εκπαιδευση, σεβασμος, συνεργασια, ειλικρινεια, επικοινωνια, συνεπεια και αγάπη είναι οι λέξεις που μας αντιπροσωπεύουν  !!!

Μια πολυετή συνεργασία οπού ο απολυτός ρεαλισμός συναντά το όνειρο και την φαντασία !!!

Το 1996 δημιούργησα το κομμωτήριο μας όπου μέχρι σήμερα συνεχίζουμε με επιτυχία !!!
Τελικά το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα έχοντας πλέον ως συνεργάτες τις δυο από τις τρεις κόρες μου !!!
με υπηρεσίες κομμωτικής, αισθητικής, σπα, μακιγιάζ, νύχια και tatoo.

Με τιμές και προσφορές που έχουν γνώμονα τις  επιταγές της εποχής !!!